​Dæksbelægning:Teakdæk og andre muligheder

​Et hav af muligheder

Der findes et hav af muligheder når man enten skal have det gamle teakdæk skiftet, det gamle gelcoat skridmøster opfrisket fornyet, eller det gamle treadmaster / gummibelægning skal skifts og fornyes.

Nedenstående er der beskrevet løsninger som alle giver et holdbart og smukt resultat:

Teakdæk

Et teakdæk er meget smukt, men også meget dyrt at lave. Derfor er det vigtigt at man benytter de rigtige materialer på den rigtige måde.

​Horsens Yachtværft har stor erfaring med lægning af teakdæk. Teaktræet udvælger vi selv ved grossisten. Alle planker skærer vi selv op spejlskåret ( Årene på højkant ), således at de opnår den største styrke.

​Vi anbefaler at alle dæk skal limes i uden brug af skruer og propper.

​Alle disse ting gør at du får et dæk med maksimalt styrke og holdbarhed.

Prisen på et dæk er meget afhæningt af hvordan du ønsker det lagt og hvor meget forberedelse der er inden dækket kan lægges. (D.v.s. hvor svært det gamle dæk er at fjerne, hvor mange beslag der skal afmonteres o.s.v.)

Horsens Yachtværft laver først fast pris efter at vi har besigtiget dit skiv. Vi er også klar på at lave en entreprise, hvor du laver det forberedende arbejde hvorefter vi lægger dækket. Båden kan under dette arbejde stå i vores vinterhal.

​Modeller

Værftet liger inde med modeller til cockpit til mange både. Dog kan vi efter tilsendte modeller lave et perfekt teak cockpit til næsten alle både.

Kontakt os for nærmere, vi laver gerne uforpligtende tilbud.

Skridmønster i gelcoat

Man kan i mange tilfælde forny gelcoat skridmønsteret på dækket. Dette giver en næsten vedligeholdses fri og nem rengørlig overflade der holder i mange år.

Der er et utal af farver og løsninger, som kan tages i betragtning inden man går i gang.

Kontakt os for mere information og priser.

Dæksbelægninger i kunststof

Der findes gode løsninger og muligheder i kunststof. F.eks. det gode gamle Treadmaster, som lever i bedste velgående eller PERMATEEK som er et kunststof der ligner teak.

Horsens Yachtværft har erfarringer i alle disse og andre former for belægninger i kunststof. De fleste giver stærk og holdbar løsninger til rimelige priser.

Kontakt os for mere information og priser.

FIRMA OPLYSNINGER​

Horsens Yachtværft ApS

Gammel Havn 3

8700 Horsens

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 25 57 87 81

E-mail: info@horsensvaerft.dk 

CVR: 28708750​

FØLG OS PÅ FACEBOOK !

Følg os

fb-f-logo-blue-29

ÅBNINGSTIDER

Mandag til torsdag

fra kl. 08:00 til 16:00

Fredag fra kl. 09:00 til 15:00

Telefon: 25 57 87 82

Mail: info@horsensvaerft.dk

Ved besøg: Giv et kald, således at du ikke kører forgæves.