​Om værftet

​​Værftet

Horsens Yachtværft ligger på havnen i Horsens og er det mest moderne reparations- og serviceværft i Danmark.

Søsætninger og optagninger foretages lige uden for porten. Værkstedsindretninger specielt målrettet opgaver indenfor støbe, lakerings, mekanik og klargøring samt rig og mast gør herefter en effektiv opgaveløsning bekvem og i enhver henseende konkurrencedygtig for værftets kunder. 

Værfter har gennem sidste tid opnået stor ekspertise inden for vakuum teknikker, Ploug og formbyg.

Værkstederne har porthøjder på op til 7 meter og en bredde på knap 6 meter. Værkstederne opfylder alle krav til en moderne produktion, såvel som et godt arbejdsmiljø for værftets medarbejder.

Det er med særlig stolthed, at værftet på det grundlag også er i stand til at tiltrække branchens mest dygtige medarbejdere. Et forhold der ikke bare indebærer et solidt erfaringsgrundlag men også langvarige og tillidsfulde samarbejdsforhold til glæde for værftets kunder.

Det er sikkert ingen overraskelse at alle medarbejdere også er aktive i søsporten og derfor ved hvad der kræves når båden er til søs.

​​​Historie

Horsens Yachtværft ApS er grundlagt i 2005 som service og reparationsværft. Værftet er drevet af Søren Buhl og med Hans Erik Frost som finansiel partner.

Virksomheden har fra starten haft særlig fokus på renoveringer, reparationer og service af lystbåde med et fagligt stærkt team af dygtige medarbejdere der fulgte med fra anden virksomhed da denne ophørte.

Over tid har virksomheden udviklet sig både fagligt såvel som ved investeringer i værkstedsindretninger og specialer der gør at Horsens Yachtværft i dag kan kalde sig det mest moderne værft for renovering og reparation af lystbåde i Danmark.

Værftet etablerede i 2009 rig- og mastværksted for rigning af sejlbåde, samt valsning af wire i op til 8 mm tykkelse. I 2013-14  særlig afdeling med speciale i Ploug, formbyg og infusion og vakuum teknik. Begge dele har givet ordre i har

Et særligt forretningsområde med vinteropbevaring af lystbåde har udviklet sig meget positivt i værftets historie. Det har medført at værftet i dag disponerer over mere end 2500 kvm. isolerede haller med kunder fra det meste af Jylland men også Tyskland, Holland, Schweiz og England. Værftet fokuserer på fuldservice kunder.

FIRMA OPLYSNINGER​

Horsens Yachtværft ApS

Gammel Havn 3

8700 Horsens

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 25 57 87 81

E-mail: info@horsensvaerft.dk 

CVR: 28708750​

FØLG OS PÅ FACEBOOK !

Følg os

fb-f-logo-blue-29

ÅBNINGSTIDER

Mandag til torsdag

fra kl. 08:00 til 16:00

Fredag fra kl. 09:00 til 15:00

Telefon: 25 57 87 82

Mail: info@horsensvaerft.dk

Ved besøg: Giv et kald, således at du ikke kører forgæves.